Торговый Дом СоюзАгроКонсалтинг - Микроудобрения в Украине, посевные материалы, средства защиты растений, консультации по растениеводству

Краткое описание деятельности компании

Микроудобрение Реаком-Плюс-Микромакс (суспензия)

НОВИНКА
Наличие:
В наличии
Цена :
472,86 грн./л/unit/
Количество:
  
Наши семена- Ваш высокий урожай!!!!
Характеристики товара:
Страна производитель: Украина
Микроудобрения: Комплексные
Вид обработки: Послепосевное(Подкормка)
Агрегатное состояние: Жидкие

Описание товара

Минимальный заказ - 10 л.

Цена указана за 1 л 20-л канистры

РЕАКОМ -ПЛЮС-МІКРОМАКС  – Нова розробка на ринку українських добрив суспензія нової формуляції. СУСПЕНДОВАНІ РІДКІ ПІДБОРКИ компанії РЕАКОМ – інноваційний підхід у сфері забезпечення харчування рослин за допомогою некореневих підживлень. Препарат поєднує переваги рідких та твердих гранульованих добрив однорідного складу. Збалансований вміст 100% хелатованих мікроелементів, мезоелементів магнію та сірки, що стимулюють концентрації азоту в декількох формах і калію дозволяють забезпечити швидкий старт та посилення росту рослин. Застосування спеціальних органічних прилипачів спільно з катіоно-обмінними глинами забезпечує плавне та повне насичення рослин усіма елементами при нанесенні на вегетативну поверхню.

Переваги суспензії РЕАКОМ:

- Висока концентрація суми елементів живлення, значно вища ніж у рідких складів.

- суспензії не властиве пилеутворення та гігроскопічність, на відміну від гранульованих та кристалічних препаратів. Внаслідок ізоляції частинок рідким дисперсійним середовищем вони несприйнятливі до атмосферної вологи.

- всі мікроелементи приготовлені у вигляді високостійких хелатів на основі ЕДТА («ступінь хелатизації» -100%) і містять понад додаткові кількості другого хелатуючого агента.

- застосування полісахаридів та поверхнево-активних речовин у препараті дає можливість швидко та ефективно «прилипнути» елементам живлення до листової поверхні та засвоюватися в повному обсязі, із зменшеним ризиком «стікання» з вегетативної частини рослини.

- застосування високодисперсних суспендуючих агентів призводить до зміни кута поверхневого натягу краплі робочого розчину та збільшення поверхні контакту препарату з листовою поверхнею.

- спільні високі концентрації магнію, заліза та марганцю з амідним азотом забезпечують швидке збільшення кількості хлорофілу у листі рослини.

 

Застосування мікродобрив «РЕАКОМ» сприяє:

  • підвищенню врожайності (польові культури – на 10-20%)
  • покращення якісних показників урожаю (білок, клейковина)
  • підвищенню імунітету рослин (стійкості до захворювань, посухи та холоду)
  • підвищення якості посівного матеріалу (польова схожість, енергія проростання)
  • повному засвоєнню поживних речовин (ефективність макродобрив)

Склад РЕАКОМ -ПЛЮС-МІКРОМАКС  (г/л)

Найменування

Н

2 O

Mg

SO 3

Fe

Мн

Zn

с

У

пн

РЕАКОМ -ПЛЮС-МІКРОМАКС

100

80

40

180

15

25

15

8

5

0,1

НОРМИ ВИТРАТИ МІКРОЗАХОДІВ

 Культура     Кількість обробок  Фази  Норма, л/га
 Зернові      1-2  1. Початок виходу в трубку
2. Фаза прапорного листа
     1-2
 Соняшник      1  2-3 пари листя      1-2
 Кукурудза      1-2  2-6 листків      1-2
 Соя      1-2  1.Наростання вегетативної маси
2. Фаза бутонізації
     1-2
 Ріпак      1-2  Починаючи з фази наростання вегетативної
маси – до цвітіння
     1-2
 Цукровий буряк      1-2  У період між фазами 4-х справжніх
листків і змиканням рядків
     1-2
 Картопля      1-2  Після цвітіння      1-2
 Овочі      3-4  У період наростання вегетативної маси      1-2
 Виноград      2-3  У період між фазами формування
плодів – до початку дозрівання
     1
 США      2-3
     4-5
     2-3
 На початку літа
Середина літа
Після збирання врожаю
     1
     1
     0.5

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ:

Препарат відноситься до малонебезпечних речовин. Препарат нетоксичний, неалергенний, екологічно безпечний.

При використанні препарату дотримуватись загальноприйнятих заходів безпеки. При попаданні на шкіру або очі промити теплою водою. При потребі звернутися до лікаря.

ЗБЕРІГАННЯ:

Зберігати у недоступному для дітей місці при температурі від 0°  С до 30  ° С. Термін зберігання – 1,5 роки.

Оплата и доставка

Способы доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Способы оплаты
  • Безналичный расчёт
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата